mobile-menu-btn

NOWE LETNIE MENU

7 czerwca, 2023

Zgodnie z zapowiedzią, zapraszamy od 7 czerwca na naszą letnią odsłonę menu, w którym odświeżyliśmy kilka pozycji, by były bardziej lekkie, a i dodaliśmy kilka totalnych nowości.

W menu znajdziecie znanego i lubianego halibuta z młodymi ziemniakami gotowanymi w winie, ze szparagami i kremowym sosem na białym winie, połówkę luzowanej kaczki z fioletowymi gnocchi z truflowych ziemniaków z fenkułem i demi glace z wiśnią, czy naszą wege ucztę w postaci pieczonego kalafiora w miodowej glazurze z pastą gochujang na puree marchwiowym z miso.

Stek z kalmara jest teraz przystawką wprost z południa Włoch – w towarzystwie aioli nero di seppia i szafranowych arancini.
Nasz stek z polskiej polędwicy także uległ odświeżeniu, i zgodnie z sezonem dodaliśmy do niego chrupiąca fasolkę szparagową z oliwkami i suszonymi pomidorami, smażone polskie młode ziemniaczki z rozmarynem, a to wszystko otulone kremowym i maślanym sosem Bearnaise.

Resztę dań będziemy opisywać i prezentować w najbliższych dniach, ale Was kochani Goście zapraszamy już teraz do sprawdzenia nowości i podzielenia się opinią, smacznie zapraszamy!

Powrót